Keukenmontage

De keuken is de ruimte waar u aan het einde van de dag bij elkaar komt om de dag door te nemen, uw favoriete gerechten bereidt en waar u veel tijd doorbrengt. Uiteraard is dit dan ook een ruimte waar u van alle gemakken voorzien wilt zijn. Tevens is het de bedoeling dat de keuken een geheel vormt met de andere ruimtes in uw woning, waardoor deze meer als woonruimte kan worden gezien.

BouwRob BV kan u van begin tot eind ondersteunen bij de opzet en realisatie van uw nieuwe keuken. Samen kunnen wij uw droomkeuken creëren!

Wij zijn toonaangevend in de regio Utrecht met tussen de 1100 en 1300 keukenmontages per jaar voor grote keukenleveranciers en particulieren. Wij hebben ervaring met heel grote keukens, maar ook de kleine(re) keuken kan door ons geheel gemonteerd en eventueel gerenoveerd worden. Onze professionals hebben een goed zicht op de markt en zijn uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends.

Wij kunnen, buiten de keukenmontage, ook de voorbereiding van de keuken voor u verzorgen. Dit wil zeggen dat de ruimte waarin de keuken komt, aangepast wordt aan de maten en de opstelling van uw nieuwe keuken. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van wanden, plafonds, timmerwerk, aanpassen van het leidingwerk zoals gas, water en elektra. Ook het stucwerk kunnen wij voor u verzorgen zodat uw keuken er strak uit ziet en de keuken volledig recht gemonteerd kan worden, dit is soms echt nodig. Wij kunnen u hierin advies geven en de ruimte beoordelen. Wij noemen dit  het inmeetgesprek. Dit gesprek vindt plaats voordat u de keuken gaat bestellen. Omdat veel keukenleveranciers u niet precies kunnen vertellen wat er komt kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken, brengt BouwRob BV alles eerst voor u in kaart, zodat u zeker weet waar u aan toe bent. Het is erg vervelend als u tijdens de keukenmontage van een monteur hoort dat er bijvoorbeeld niet genoeg installatiegroepen in de keuken zijn voor het aansluiten van de apparatuur, of dat na de montage blijkt dat de wandcontactdozen boven het werkblad achter de koel/vries-combinatie zijn verdwenen.

Diverse keukenleveranciers monteren de keuken wel voor u, maar sluiten de spoelkast, kookplaat en vaatwasser niet aan. Ook close-inboilers en cookers worden niet altijd gemonteerd en geïnstalleerd door de keukenleverancier. Het kan erg vervelend zijn als u denkt dat er aan het einde van de dag een keuken staat die gebruiksklaar wordt opgeleverd en dit blijkt niet zo te zijn.

Wij zorgen er dus voor dat het gehele project in kaart wordt gebracht en dat er tijdens de montage van de keuken of achteraf geen verrassingen meer zijn. Wij hebben speciale apparatuur om uw keuken helemaal na te meten op de millimeter nauwkeurig. Met recht maatwerk!

Ook het tegelwerk kunnen wij voor u verzorgen. De achterwanden en vensterbanken kunnen wij voor u betegelen met de door u gekozen tegels. We kunnen ook stenen of composiet achterwanden, smetplinten en vensterbanken voor u inmeten, leveren en monteren. Zelfs uw vloeren kunnen wij leggen.

Bent u benieuwd wat het monteren van uw nieuwe keuken kost? Stuurt u dan een tekening van de opstelling van uw keuken, dan kunnen wij u een geheel vrijblijvende offerte doen. Of neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Indien u werkzaamheden aan ons uitbesteedt, zorgen onze Nederlandse vakmannen die bij ons in dienst zijn, dat het project voor u perfect wordt opgeleverd. Uiteraard heeft u standaard 3 tot 5 jaar garantie op alle door BouwRob BV uitgevoerde werkzaamheden, raadpleeg hiervoor ook de Algemene Voorwaarden!

Heeft u een geschil met uw keukenleverancier of keukenmonteur dan kunnen wij een expertise voor u doen op uw keuken of de montagewerkzaamheden. Omdat wij veel ervaring hebben en onpartijdig zijn, kunnen wij een rapport voor u opmaken wat normaliter als een handvat dient om de problemen op te lossen tussen u en de leverancier of het montagebedrijf. Uitdagingen zijn er immers om opgelost te worden.

Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Team BouwRob BV